Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Prinsippvedtak om kompensasjon

Sikkerhetskabinettet vedtar tirsdag prinsippene for myndighetenes kompensasjon av bosetterne på Gaza-stripen, skriver Jerusalem Post. De ti topp-politikerne i regjeringens innerste sirkel har myndighet til å godkjenne utbetalingene til bosettere som er villige til å evakuere frivillig så raskt som mulig. Vedtaksforslaget inneholder en bonus på 90.000 shekel (ca. 140.000 kroner) til bosetter som vil flytte til Negev eller Galilea. Statsminister Ariel Sharon avviser finansminister Benjamin Netanyahus forslag om folkeavstemning før en tilbaketrekning fra Gaza-stripen. – Det er ikke på agendaen, sa Sharon til Ha’aretz i et intervju mandag. Den stramme timeplanen for adskillelsesplanen gir ikke tid til folkeavstemning, argumenterer statsministeren.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart