Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil spise opp regjeringens budsjettgrense

Statsminister Sharons plan for tilbaketrekning fra Gaza-stripen vil koste 1,8 milliarder shekel (ca 2,7 milliarder kroner) om den skal bli gjennomført etter planen, før slutten av 2005. Dette er hele 20% mer enn tidligere antatt. Det er finansdepartementet og statsministerens kontor som skal stå for finansieringen, skriver Globes Online. Om ingen bistand skulle komme fra USA, vil underskuddet i budsjettet øke fra tre prosent til 3,3 prosent av BNP. Denne situasjonen betyr at hele underskuddsgrensen satt av regjeringen selv, vil bli oppspist av tilbaketrekningsplanen. Regjeringen kan dermed ikke få noen ekstra utgifter i 2005, om man skal holde seg innenfor rammen. Regjeringsutgiftene vil også øke med 1,8 prosent, mot en prosent som er anslått i den originale budsjettplanen. Regjeringen håper imidlertid på å opprettholde bistandsmidlene for å finansiere tilbaketrekningens militære kostnader.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart