Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Økonomisk kompensasjon vedtatt

Tirsdag godkjente sikkerhetskabinettet prinsippene for økonomisk kompensasjon til bosetterne som skal evakueres fra Gaza-stripen og nord på Vestbredden. Ni ministre stemte for, bare arbeids- og sosialminister Zevulun Orlev (NRP) stemte imot. Vedtaket tillater myndighetene å betale økonomisk kompensasjon allerede nå til bosettere som vil flytte frivillig. Finanskomitéen i Knesset må imidlertid bevilge pengene først, skriver Ha’aretz. I følge leder for Sela, regjeringens byrå for den administrative gjennomføringen av adskillelsesplanen, kan utbetalingene starte om to uker. Omkring hundre familier skal ha meldt sin interesse allerede, opplyser Yonatan Bassi. Før den ufrivillige evakueringen av den enkelte bosetning begynner, har statsminister Ariel Sharon fått mandat til å isolere bosetningen fra besøk fra andre israelere. Vedtaket inneholder en bonus på 90.000 shekel (ca. 140.000 kroner) til bosettere som vil flytte til Negev eller Galilea.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart