Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Økte med 16,5 prosent første halvår

Handels- og arbeidsdepartementet meldte søndag at eksporten av industrivarer økte med hele 16,5 prosent mellom januar og august i forhold til samme periode i fjor. Om man ekskluderer diamanteksporten, fikk sektoren en økning på 15,6 prosent. Den sterkeste økningen var å finne i teknologibransjen som hadde en økning på 18,4 prosent siden begynnelsen av året. Departementet opplyser at i månedene juli og august var den samme bransjens økning på 23 prosent i forhold til de samme månedene i fjor. På samme tid har eksporten fra de tradisjonelle bransjene sunket de siste månedene, skriver Jerusalem Post.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart