Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Flere trafikkulykker etter terrorangrep

På den tredje dagen etter et terrorangrep, er dødstallene i den israelske trafikken 35 prosent større i forhold til en normal dag. Etter særlig alvorlige terrorangrep, hvor ti eller flere mennesker er drept, er økningen i dødelige trafikkulykker på hele 70 prosent den tredje dagen. Resultatene kommer frem i en måling som for første gang undersøker forbindelsen mellom terrorangrep og trafikkulykker. Den dagen terrorangrepet skjer og den neste dag er det ingen merkbar forandring i antall trafikkdrepte. – Reaksjonen kommer noen dager senere, sier dr. Guy Stecklov ved Hebrew University. – En mulig forklaring er at vi alle oppfører oss mer forsiktig og høflig like etter et terrorangrep. Men etter to dager med tilbakeholdenhet, kommer det et motsatt utslag. Aggresjonen som har bygget seg opp kommer frem på veien, sier Stecklov til Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart