Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Flere trafikkulykker etter terrorangrep

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

På den tredje dagen etter et terrorangrep, er dødstallene i den israelske trafikken 35 prosent større i forhold til en normal dag. Etter særlig alvorlige terrorangrep, hvor ti eller flere mennesker er drept, er økningen i dødelige trafikkulykker på hele 70 prosent den tredje dagen. Resultatene kommer frem i en måling som for første gang undersøker forbindelsen mellom terrorangrep og trafikkulykker. Den dagen terrorangrepet skjer og den neste dag er det ingen merkbar forandring i antall trafikkdrepte. – Reaksjonen kommer noen dager senere, sier dr. Guy Stecklov ved Hebrew University. – En mulig forklaring er at vi alle oppfører oss mer forsiktig og høflig like etter et terrorangrep. Men etter to dager med tilbakeholdenhet, kommer det et motsatt utslag. Aggresjonen som har bygget seg opp kommer frem på veien, sier Stecklov til Ha’aretz.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart