Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Utvider streiken til banksektoren

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Den planlagte Histadrut-organiserte arbeiderstreiken vil komme til å stenge bankene og børsene i Israel fra og med onsdag. Rundt 50.000 arbeidere i banksektoren blir tatt ut i streik i "solidaritet med 15.000 kommunalt ansatte og tusenvis av ledere i religiøse råd som ikke har fått lønningene sine på måneder," i følge lederen for Histadruts bankdivisjon, Zion Shema. Streiken vil i følge Ha’aretz inkludere ansatte ved de kommersielle bankene, Den Israelske Bank og ved børsenes aksjevekslingskontorer. Lederen for Leumi Banks arbeiderkomite forsvarer avgjørelsen: – Når en indianer angriper en hvilken som helst bondegård, vil de andre bøndene komme ut og hjelpe den ene under ild, sier Louis Roth.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart