Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Lammer Israel

50 prosent av den israelske befolkningen støtter generalstreiken som startet i Israel tirsdag morgen. Av denne halvparten får finansminister Benjamin Netanyahu skylden for krisen, rapporterer israelsk tv. Streikens første dag skal ha kostet det israelske samfunnet nærmere 1,5 milliarder kroner, melder en produsentorganisasjon. De aller fleste offentlige tjenester i Israel er ute av drift. Havner, lufthavner og jernbanenettet er stengt. Også i busstrafikken blir det redusert service, fordi noen sjåfører streiker. Streiken rammer også religiøse tjenester som bryllup og begravelser. Streiken ble offisielt lansert i protest mot arbeidssituasjonen i kommunene, hvor flere arbeidere ikke har fått utbetalt lønn på flere måneder. – I virkeligheten er kjernen i den pågående konflikten Histadruts ønske om å forhindre finansdepartementet fra å gjøre flere kutt i offentlige sektor og å videreføre perioden med null lønnsvekst fra årsskiftet, skriver Dan Gerstenfeld i Jerusalem Post. I fjor tapte Histadrut en hundre dagers streikeperiode. Denne gang "skjuler" derfor arbeiderorganisasjonen "sine krav for offentlighetens øyne". Fokuset blir satt på manglende lønnsutbetalinger, en sak som vekker solidaritet i en større del av befolkningen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart