Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To politimenn stanset terrorist, ble selv drept

Snarrådig innsats fra to israelske grensepoliti kan ha forhindret et mye mer dødbringende terrorangrep nord i Jerusalem onsdag ettermiddag. I følge øyenvitner prøvde den kvinnelige palestinske terroristen å ta seg inn i en større menneskemasse som ventet på bussen, da politimennene stanset henne. Planen var sannsynligvis å sprenge bomben ombord i en buss, skriver Ma’ariv.
De drepte israelerne er identifisert som Menashe Komemi (19) og Mamoya Tahio (20). Da politimennene prøvde å stanse terroristen, utløste hun bomben. 16 sivile israelere ble skadet i eksplosjonen, fire av dem alvorlig. Onsdag kveld lå fortsatt fem av de skadde på sykehus.
Terroristen fra Nablus, Zayneb Abu Salem (18), er den sjuende i rekken av kvinnelige selvmordsterrorister som har slått til i Israel de siste fire årene. Alle de sju andre kvinnene har vært utsendt av væpnede grupper tilknyttet Yasser Arafats Fatah-bevegelse. Også dette siste terrorangrepet har Al Aksa Martyrbrigade tatt på seg ansvaret for.
– Den såkalte «roen» i palestinske angrep er ikke noen ro i det hele tatt. Israelske sikkerhetsstyrker stanser stadig en flom av terrorangrep, sier den israelske talsmannen David Baker.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart