Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Histadrut-forsinkelser kostet 250 millioner shekel

Torsdag endte streiken i privat sektor for alle arbeidere under arbeiderorganisasjonen Histadruts vinger. Likevel har Foreningen for Industriprodusentene annet enn positivt å si om Histadruts forhandlingseffektivitet. De hevder at en fire timers forsinkelse fra Histadrut i avblåsningen av streiken, kostet israelsk næringsliv godt og vel 250 millioner shekel, skriver Ha’aretz. Klokken 8.00 tirsdag morgen beordret president i Høyesterett, Steve Adler, at streiken skulle avblåses. Dette skjedde etter at han hele natten rådslo med sine dommerkolleger etter et pålegg mot streiken som domstolen hadde mottatt. Klokken 6.30 arrangerte Adler en høring før bestemmelsen ble tatt halvannen time senere. Men i stedet for å respektere avgjørelsen og sende fagarbeiderne sine tilbake på arbeid, innkalte formann for Histadrut Amir Peretz til pressekonferanse rundt 12.00. Først da avblåste han streiken. Og i mellomtiden fortsatte paralyseringen av israelsk økonomi, beskriver Ha’aretz. Havnene og flyplassene ble stengt, jernbanen var stengt, bankene og børsene ble lukket og regjeringskontorene ble forlatt. Det tok også tid i fra Peretz annonserte avblåsningen, til folk faktisk var tilbake i arbeid, fortsetter den venstreorienterte avisen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart