Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

1017 israelere drept, 5600 skadet

Militante palestinere har gjennomført 13.730 skyteangrep og 138 selvmordsbombe-angrep i løpet av de fire årene intifadaen har pågått. 1017 israelere er drept, blant dem er 70 prosent sivile og 30 prosent medlem av sikkerhetsstyrker. Av de 5600 skadde israelerne er 82 prosent sivile og 18 prosent medlem av sikkerhetsstyrker, viser statistikk fra ISA. Det blodigste året i intifadaen var 2002, da 452 israelere ble drept og 2309 ble skadet. Hittil i år er antallet drepte redusert ned til 97. Etter at den første delen av sikkerhetsgjerdet stod ferdig mellom Salem og Elkana i august 2003, har antallet drepte israelere gått ned med 84 prosent, skriver Jerusalem Post. Forhør av palestinske ledere i israelske fengsler, bekrefter at Yasser Arafat har finansiert Tanzim-aktiviteter, "fullt klar over at pengene skulle brukes i forberedelser til angrep mot israelere". I mange tilfeller er terrorangrepene gjennomført med våpen fra de palestinske selvstyremyndighetenes våpenlagre. I løpet av de siste fire årene har "mange hundre" medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene deltatt aktivt i terrorangrep.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart