Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ny jernbanelinje klar neste uke

En ny jernbanelinje som ender ved Ben-Gurion International Airport åpner neste uke. Foreløpig vil toget bringe passasjerene til et punkt, mens spesialbusser bringer dem videre til flyterminalene. I følge Arutz Sheva vil imidlertid det nye terminalsystemet "Ben-Gurion 2000" som åpner i november, sørge for at passasjerene blir brakt direkte til terminalene. Jernbanelinjen har kostet 371 millioner shekel og vil være aktiv nesten 24 timer i døgnet, med 64 tog i døgnet. I tillegg til at banen vil være et alternativ for israelere som bor nord for flyplassen, vil den gjøre det mulig for innbyggere i Shoham, Modi’in og Rosh Ha’Ayin å ta tog til Tel Aviv, Haifa og andre destinasjoner. Åpningsdato for jernbanen er 10. oktober, og vil være gratis ut måneden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart