Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Stor bakkeoperasjon nord på Gaza

Siden onsdag kveld har israelske styrker operert i Beit Hanun-området nord på Gaza-stripen. Hensikten er å stanse palestinske terrorister som skyter raketter mot sivile israelske mål. To småbarn ble drept av en terrorrakett i byen Sderot onsdag ettermiddag. Bare i løpet av to dager har IDF tatt hånd om fem terrorceller som skyter ut Kassam-raketter og ti militsgrupper som prøvde å skyte anti-stridsvogn raketter mot soldater, skriver Jerusalem Post. Omkring 32 væpnede palestinere er drept og over hunder skadet, rapporterer Israel radio. Palestinere rapporterer at 50 hus i området er ødelagt. Torsdag kveld godkjente det israelske sikkerhetskabinettet en større og langvarig militær bakkeoperasjon nord på Gaza-stripen. Kilder i hæren utelukker ikke innkalling av reservesoldater i nær fremtid. Fredag morgen rullet store militære enheter, inkludert hundre stridsvogner, inn på Gaza-stripen for å styrke den militære operasjonen. – Det er ikke noe land i verden som er villig til å lide rakettangrep mot sine innbyggere, og derfor vil hæren gjøre en intensiv innsats på bakken og luften for å minimere slike angrep, sa øverstkommanderende for Israels Sør-kommando, generalmajor Dan Harel, torsdag kveld. – Vi kan ikke love 100 prosent suksess med å stanse Kassam-rakettene, det må vi få klart frem, men uten tvil har vi kapasitet til å redusere Kassam-rakettene kraftig. Og det er det vi gjør nå, la Harel til. Den israelske hæren vil sette opp en buffersone som holder alle palestinske terrorceller med raketter minst 7.000 meter borte fra byen Sderot. De mest langtrekkende rakettene som palestinerne har tatt i bruk hittil, har vist seg å ha en slik rekkevidde. Likud-politikeren Yuval Steinitz, som leder Knessets utenriks- og forsvarskomité, anbefaler en enda mer omfattende operasjon på Gaza-stripen: – Israel bør ta kontroll over hele Gaza-stripen over en periode på noen uker, for å samle informasjon, ødelegge terroristenes infrastruktur og rense bort alle rester av våpen og muligheter for å produsere Kassam-raketter, sier Steinitz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart