Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil sivile palestinere presse terroristene til å stanse?

Den israelske hæren har fått beskjed om å la terroristene nord på Gaza-stipen "betale en høy pris" for sin terror. Tøffe militære operasjoner i tett bebygde områder kommer til å kreve sivile tap, og har allerede gjort det. – Håpet er at ødelagte jorder og ødelagte hus vil oppmuntre de sivile palestinerne til å presse terroristene til å stanse sine rakettangrep. Ethvert rasjonelt menneske ville handlet slik, skriver militæranalytikeren Arieh O’Sullivan i en analyse i Jerusalem Post. Torsdag ble tre palestinske barn drept da israelske styrker beskjøt palestinske militssoldater som angrep med raketter. Amos Harel i Ha’aretz skriver om israelske offiser som mottok rapporter om de sivilie tapene på fiendens side: – Kvelden før hadde de besøkt Sderot og så den blod-dekte asfalten etter at to barn ble drept av en Kassam-rakett. Når israelske barn dør, blir hjertene ufølsomme for smerten på den andre siden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart