Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Betaler 500.000 dollar for amerikansk eksperthjelp

De israelske bankene som gikk sammen om å skaffe amerikansk eksperthjelp for å kjempe mot finansminister Benjamin Netanyahus forslag om å tvinge bankene til å selge sine felles-, og sparefond, må til sammen ut med 500.000 dollar (rundt 3,5 millioner norske kroner). Eksperthjelpen bestod av en gruppe amerikanske verdenskjente økonomer leid inn fra et amerikansk konsulentfirma, som kom til Israel for å holde foredrag og pressekonferanser om hvor negativ den såkalte Bachar-planen er for israelske banker. De hadde også et møte med finansministeren hvor de kjempet bankenes sak. Prisen ble først anslått til 200.000 dollar, skriver Ha’aretz, men det er altså nå klart at summen blir mye høyere. Regningen skal bli delt mellom alle bankene som er medlem i Bankforeningen, noe som gjelder alle israelske banker, og vil bli fordelt etter den reelle størrelsen på bankene. For eksempel vil den største banken i Israel, Bank Hapoalim måtte betale en egenandel på hele 175.000 dollar for tjenesten. I løpet av tiden ekspertgruppen tilbrakte i Israel, forsvarte de sin uavhengighet og integritet; – Vi er ikke rådgivere som forandrer synspunkt etter pris, var en av deres kommentarer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart