Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kassam-rakett lastet i bil merket «FN»

Peter Hansen, lederen for UNRWA på Gaza-stripen, avviser Israels påstander om at en FN-merket bil har transportert en Kassam-rakett. – Den vanlige vekten på en Kassam-rakett er 50 kilo. Bare "en Goliat eller en verdensmester i vektløfting" kan være i stand til å bære en slik vekt med en hånd, forklarer Hansen. På videoen som IDF har offentliggjort på sin nettside, blir en to meter lang gjenstand båret med en hånd. Israelske eksperter er sikre på at gjenstanden er en Kassam-rakett. De fleste Kassam-rakettene som blir skutt mot Sderot er av typen Kassam 1, og disse veier gjennomsnittlig bare 5,5 kilo og er ca. 2 meter lange. Kassam 2-rakettene vier 32 kilo og Kassam 3-rakettene 90 kilo, i følge IDFs opplysninger. Israel planlegger en skarp protest mot FN, og krav om Hansens avgang som UNRWA-leder, skriver Jerusalem Post. – Det er klart at FN, som jo egentlig skulle være en fredsskaper, blir brukt som et skjul for terror, sier Israels FN-ambassadør Dan Gillerman. Om Peter Hansen sier Gillerman: – Han er et menneske som hater Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart