Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gaza-operasjonen «veldig suksessrik»

– Så langt har Gaza-operasjonen vært "veldig suksessrik", sier Israels forsvarssjef Moshe Ya’alon. Sju palestinske terrorceller som skyter ut Kassam-raketter er uskadeliggjort. En sentral rakettprodusent, Mehdi Mushtaha, fra Hamas er drept sammen med over 50 andre væpnede palestinere. En stor majoritet av de 70 drepte som palestinske kilder rapporterer, har vært terrorister. Den største trusselen mot israelske soldater som opererer nord på Gaza-stripen er palestinske snikskyttere og anti-stridsvogn raketter. Tidlig mandag ble minst tre militante palestinere skutt og drept i et israelsk luftangrep i flyktningeleiren Jabalya. Blant de drepte var et sentralt Hamas-medlem, skriver Ha’aretz. I helgen gikk Yasser Arafat ut mot Israels militæroperasjon nord på Gaza-stripen, og kalte den barbarisk. – Rakettene Israel snakker om har ikke drept noen. De lager bare støy, hevdet Arafat. Kassam-rakettene som Israel aksjonerer for å stanse, har spredd frykt og lemlestelse blant israelsk sivilbefolkning. I år har rakettene også krevd flere menneskeliv, senest da to småjenter ble drept onsdag i forrige uke. Også søndag ble det skutt to Kassam-raketter mot Sderot, uten at det medførte skader. Det ble også skutt granater mot israelske bosetninger sør på Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart