Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

0,5 prosent avvik i underskuddet ok for tilbaketrekningen

Avvik på rundt 0,5 prosent i budsjett-underskuddsplanene for 2005 er akseptabelt til bruk i tilbaketrekningen fra Gaza, sa finansminister Benjamin Netanyahu tirsdag. Dette er første gang finansministeren har anslått offentlig mulige kostnader for tilbaketrekningen av israelske styrker fra Gaza, og avviklingen av de israelske bosetningene der, forteller Jerusalem Post. Neste års budsjettutkast ligger på ca. 206 milliarder shekel (rundt 310 milliarder kroner) ekskludert rentebetaling og andre utgifter. Budsjettet har et anslått underskudd på tre prosent av bruttonasjonalprodukt (BNP). Dette tilsvarer rundt 16,7 milliarder shekel. Denne underskuddsgrensen kan ikke brytes med mindre det gjelder tilbaketrekningsplanen, slik den er godkjent av regjeringen. Allerede da Netanyahu presenterte første utkast av budsjettet for 2005 tidlig i august, bad han om å ikke måtte øke statens underskudd med andre tiltak, et løfte han har gitt Bush-administrasjonen for å få ni milliarder shekel i lånegaranti. Budsjettet for neste år er ikke medregnet tilbaketrekningsplanen, siden finansdepartementet ikke fant det nødvendig når planen kun strekker seg over 2005, og ikke vil direkte påvirke senere budsjetter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart