Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Har fått leveringsavtale med US Postal

Det israelske datterselskapet til det internasjonale gigantselskapet Motorola har fått avtale med US Postal Service (USPS) om levering av skanne- og dirigeringssystemer de neste tre årene. Motorola Israel har utviklet et system som gjør det mulig å skanne post elektronisk, samt gi rapporter om leveringslokasjon i sanntid i postbilene. – Informasjon om posten er blitt like viktig som posten i seg selv, sier første visepresident i USPS, Charlie Bravo. USPS skal i følge Ha’aretz være det største selskapet i verden av sitt slag, med en årlig omsetning på hele 68.5 milliarder dollar (ca 480 milliarder norske kroner). Motorola vurderer nå å utvide sin mobil-, data- og kommunikasjonsfabrikk i Israel, som en følge av denne avtalen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart