Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bemerkelsesverdig økning i teknologibransjen

Etterspørselen etter arbeidere innen teknologibransjen har nådd sitt høyeste punkt på to år i løpet av tredjekvartal i 2004. I forhold til andre kvartal har det vært en økt etterspørsel på hele 40 prosent, i følge en undersøkelse gjennomført av Manpower Information Technology (MIT), et datterselskap til jobbformidlingsbyrået Manpower. Undersøkelsen tar for seg annonser i avisene av type "stilling ledig", som altså er relatert til teknologibransjen. Den viser at 8.569 annonser for ledige stillinger ble publisert mellom juli og september, melder Jerusalem Post. Dette er en økning på hele 109 prosent fra samme periode i fjor. Det tredje kvartalet blir generelt sett på som et dårlig kvartal i økonomisk sammenheng, grunnet sommerferiene og den jødiske høytidssesongen, "noe som gjør økningen enda mer imponerende," sier Idit Padan, generaldirektør i MIT. Hun kommenterer videre at tross det faktum at 2004 ser ut til å være et "comeback år" for bransjen, er det fortsatt en lang vei å gå til toppåret i år 2000.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart