Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rammede israelere loves erstatning

Et spørsmål som har reist seg i etterkant av terrorangrepene i Nord-Egypt er spørsmålet om kompensasjon av de israelske ofrene. Det Nasjonale Forsikringsinstituttet i Israel garanterte i går at alle israelere som ble skadet i angrepene, samt alle etterlatte til de døde, vil få de samme erstatningsvilkårene som ofrene rammet inne i Israel får. Det finnes likevel dem som mener at de som velger å ignorere etterretningsadvarsler, ikke bør få de samme rettighetene som resten. Erstatningene som den israelske staten betaler sine ofre blir store summer til sammen, skriver Arutz Sheva. Dersom en lege skriftlig erklærer at en terroraksjon har gjort et offer ti til nitten prosent inhabil, får personen 7.000 shekel i engangssum, mens de som har fått større skader mottar månedlige beløp. Frarøvede familiemedlemmer får månedlige beløp på flere tusen shekel, i tillegg til andre sosiale fordeler. Velferdsminister Zevulun Orlev (NRP) foreslo søndag for regjeringen, at mennesker som trosser advarsler fra etteretningsorganisasjonene ikke skal få samme behandling som resten av ofrene. – De som ikke vil høre på advarsler og heller vil kose seg på strendene som etteretningsorganisasjonene har advart mot, får gjøre så på egen regning, ikke vår. Landet vårt bruker voldsomme ressurser for å samle etteretningsinformasjon, og så ignorerer innbyggere dem – og slik må meg og deg betale for skadene de lider, uttalte Orlev. I ukene før terrorbombene i Sinai, hadde israelsk etterretning advart israelske turister mot å dra inn i området.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart