Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Søker budsjettstøtte i Knesset

Finansminister Benjamin Netanyahu fokuserte alle sine overtalelsesevner på å overbevise både koalisjonen og opposisjonen om å støtte budsjettet for 2005, i en tale i Knessets finanskomité mandag, skriver Jerusalem Post. Men det kan se ut som om han vil kjempe i motbakke, fortsetter avisen illustrativt. – Politiske faktorer burde ikke få lov til å overskygge de økonomiske grunnprinsipper, sa Netanyahu og refererte til den ustabile regjeringen som også har mindretall i Knesset. – Markedene vil ikke nøle med å straffe oss dersom vi bryter budsjettrammene, advarte han. – Vi må ikke la oss rive med … budsjettet, markedet og økonomien konkurrerer ikke med hverandre. Hvis vi viser disiplin i skattepolitikken, vil vi kunne bidra til den israelske økonomien, fortsatte finansministeren. Ap og flere arabiske partier har uttrykt sterkt ønske om å foreslå mistillitsvotum når Knesset samlet neste søndag, på grunn av regjeringens sosialøkonomiske politikk. Allerede en dag ut i Knessets vintersesong, har et av koalisjonens medlemmer sagt at de vil stemme i mot forslaget, nemlig Likuds Eli Aflalo som sitter i finanskomitéen for partiet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart