Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ønske om «fred» med Israel ny offisiell politikk

Den politiske ledelsen i Syria har for første gang satt fred med Israel som et offisielt strategimål, skriver Ma’ariv. I følge en ny artikkel i regjeringskoalisjonens politiske plattform, vil Damaskus prøve "å oppnå en fredsavtale med Israel som baserer seg på internasjonal rett i FN-resolusjoner, rett for de palestinske flyktningene til å komme tilbake og etableringen av en palestinsk stat med Jerusalem som sin hovedstad". Et overveldende flertall i Israel ser neppe dette som et ekte fredsbudskap. Rett for de palestinske flyktningene til å komme tilbake til selve Israel, vil nemlig utslette Israel som en jødisk demokratisk stat. En talsmann for regjeringskoalisjonen uttrykker samtidig støtte til "palestinerne og deres fantastiske intifada". – Det virker som om dette syriske tiltaket er et resultat av internasjonalt press, konstanterer Ma’ariv. I forrige uke ba FNs sikkerhetsråd om full syrisk tilbaketrekning fra Libanon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart