Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sharon kan tape en milliard på mindretallskoalisjonen

Statsminister Ariel Sharons regjeringstrøbbel ser ut til å koste koalisjonen hans dyrt for å få igjennom budsjettet for 2005, skal man tro talsmenn fra Knesset. Skulle Sharon bestemme seg for å beholde den nåværende mindretallsregjeringen og kjøpe flertall for budsjettet fra et opposisjonsparti, som for eksempel United Torah Judaism, er det grunn til å tro at det vil koste ham rundt 1 milliard shekel (vel 1,5 milliarder norske kroner). Skulle han i stedet velge et forsøk på å skape en flertallsregjering med Ap eller Shas, blir det i følge kildene enda dyrere, skriver Ha’aretz. Summen kan ved en slik løsning fort ende på 1,5 til 2 milliarder shekel. Det er enda ikke klart om utgiftene fra disse forhandlingene er å finne innen budsjettets ramme, gjennom såkalt omdisponering. Visst ikke, er den eneste løsningen å øke underskuddsgrensen for 2005. Hva man imidlertid kan si sikkert, er at Sharon er nødt til å velge en av disse løsningene for budsjettgodkjennelse.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart