Vil hindre ansatte å gå på arbeid

Den Israelske Bank (DIB) setter nå inn nådestøtet mot den pågående streiken blant sine ansatte. De ansatte har i tråd med arbeiderorganisasjonen Histadruts streikeprogram, nektet å gjøre flere og flere oppgaver i arbeidstiden, for å demonstrere mot det foreslåtte lønnskuttet på opp til tjue prosent. Siste ordre fra Histadrut har vært for arbeiderne å hindre valutaselskapenes ansatte å fylle på penger i minibankene. Fortsetter dette, vil banken nekte sine ansatte å komme på arbeid, heter det i et brev sendt ut til samtlige av dem. I følge Jerusalem Post er det kun ordrenektende arbeidere, som ikke er helt lojale mot sin arbeiderorganisasjon, som har hindret minibankene i å gå tomme de siste dagene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart