Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kritiserer Arafat offentlig for første gang

– Yasser Arafat hindrer å sette i gang nye reformer ved å nekte å ratifisere lover som er godkjent av palestinernes lovgivende forsamling, sa Jamal Shobaki til arabiske journalister i Jordan i forrige uke. – Det er første gang en minister i de palestinske selvstyremyndighetene offentlig har kritisert Arafat for å hindre innføring av nye reformer, skriver Jerusalem Post. Shobaki har ansvar for lokale myndigheter i den palestinske regjeringen. Den viktigste reformen som Arafat nekter å iverksette, ble godkjent av palestinernes lovgivende forsamling allerede i mai 2002. Reformen innebærer store endringer i den palestinske sikkerhetstjenesten og økonomien. De fleste økonomiske aspekter ved reformen skal likevel ha blitt gjennomført. – Vi trenger å skape nye sikkerhetsstyrker som holder seg til en lov som regulerer deres arbeid, sa Shobaki. Arafat har lenge nektet å redusere antall sikkerhetstjenester fra tolv til tre.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart