Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel stod bak terrorangrepene i Sinai

– For ikke lenge siden avviste drosjesjåførene i Kairo å ha på setebelte. De trodde plastikken var produsert av Mossad og kunne gjøre dem sterile, innleder Matthew Gutman i Jerusalem Post. Tirsdag rapporterer han om en ny og fersk konspirasjonsteori fra den egyptiske hovedstaden med 20 millioner innbyggere. Teorien er ikke folkesnakk i drosjekøen – den er presentert i verdens største arabiske dagsavis, Al-Ahram, som blir drevet av den egyptiske regjering. – Jeg anklager ikke Israel fordi jeg ikke liker landet, men fordi fakta beviser det, sier Dia Rashwan, som er visedirektør ved Al-Ahrams senter for politiske og strategiske studier. Rashwan, en ekspert på radikal islam, har også presentert sine konspirasjonsteorier på nyhetskanalen Al-Jazeera og i sin egen spalte i Al-Ahram. Også regjeringsmotstandere legger ansvaret for terrorangrepene i Sinai på "ekstreme sionistiske grupper". – Konspirasjonsteoriene er ikke bare ut av et hat til Israel, men også i bekymring for at Egypt vil gå inn i klubben av arabiske stater som har nært vennskap til Vesten. Rashwan frykter en støtte til krigen mot terror vil gjøre Egypt til et mål i seg selv for terroristene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart