Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Rabbier sender brev for og imot soldatnekt

En rekke religiøse ledere i Israel har anbefalt soldater å nekte ordre til å evakuere bosetninger. Nå har en annen gruppe rabbinere samlet inn underskrifter til et åpent brev som advarer mot slik militær ordrenekt. Rabbi Shlomo Riskin fra Gush Etzion er en sterk motstander av adskillelsesplanen, men mener likevel ordrenekt er en fare for statens fremtid. -Avvisning av en ordre gitt av regjeringen er det samme som et stort skritt mot borgerkrig, mener Riskin. Noen rabbinere mener bevaring av Israels land er like viktig som å spise kosher eller holde sabbaten. Riskin er uenig. – Det er ikke noe absolutt forbud mot å gi opp deler av Israels land, for å styrke andre deler av landet, dersom behovet kommer opp, sier Riskin. Han minner om at kong Salomo oppgav 20 byer til Kong Hiram av Tyros. Shinui-leder og justisminister Yosef Lapid har sendt en advarsel til rabbinerne som oppfordrer til ordrenekt. – Det er en grense for vår tålmodighet og toleranse, sa Lapid onsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart