Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Reformer er en nøkkel til vekst

En rapport som nylig ble offentliggjort av Statistisk Sentralbyrå i Israel, slår fast at den israelske økonomien kommer til å oppleve en vekst på fire prosent i 2004 i forhold til året før. Finansminister Benjamin Netanyahu har følgende respons til rapporten: – Den sittende regjeringens politikk, som oppmuntrer til en reorientering fra velferd til arbeid, har ført til at titusenvis av israelere har kommet inn i sirkelen av sysselsatte. Det var økonomisk vekst som svekket veksten i arbeidsledigheten, og vi må derfor fortsette med vår politikk i denne retningen. I lys av de optimistiske tallene i rapporten, ber Netanyahu nå Knesset om å godkjenne budsjettet for 2005. – Politikken med lavere statlige utgifter, lavere skatter og implementeringen av reformer har gitt oss veksten, mener Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart