Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sentral Hamas-terrorist drept i luftangrep

Torsdag kveld ble to Hamas-terrorister drept i et israelsk luftangrep i flyktningeleiren Jabaliya. Blant de drepte er Adnan Al-Ghoul, en betydningsfull leder i Hamas. Al-Ghoul skal ha vært sjefsingeniøren for terrororganisasjonens eksplosiver. I følge en talsmann for Hamas var Al-Ghoul nestkommanderende i den militære fløyen. Han blir regnet for å ha innført utskytning av Kassam-raketter i den palestinske terrorkrigen mot Israel. Al-Ghoul har vært ettersøkt av Israel i over ti år, på grunn av sin rolle i palestinsk bombeproduksjon. Han har tidligere overlevd flere drapsforsøk. I et av disse ble hans 20 år gamle sønn drept, mens Al-Ghoul selv unnslapp. Al-Ghoul har vært involvert i palestinske terrorangrep mot Israel siden 1995. Han har vært en nær medarbeider av Mohammed Deif, som i lang tid har ledet den militære fløyen i Hamas. Både i april 1996 og i februar 2002 ble Al-Ghoul arrestert av de palestinske selvstyremyndighetene, men han ble frigitt kort tid senere. I praksis har han derfor kunnet fortsette sitt terrorarbeid uhindret, og forårsaket drap på titalls sivile israelere med sine bomber og raketter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart