Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Har tapt 100 millioner dollar siden streiken

Israelske eksportører har opplevd et tap i inntektene på hele 100 millioner dollar (700 millioner kroner) siden havnestreiken i sommer, uttalte Eksportinstituttet søndag. Instituttets formann, Shraga Brosh, sier at trafikkopphopninger med havnene i Ashdod og Haifa fortsatt forårsaker massive forsinkelser i avlossingen av skip og at enkelte israelske firmaer får skipene til å laste av varene i andre land. Resultatet er i følge Brosh at skipskostnadene på europeiske varer har økt med så mye som 70 prosent. Mange utenlandske firmaer skal i følge samme mann også ha brutt avtaler med israelske firmaer, gjengir Jerusalem Post. Men streiken hindrer altså også eksporten. I mange tilfeller skal skipene ha forlatt israelske havner med kun halvparten av beregnet last grunnet alle forsinkelsene i leveringene. Dette kommer i stor grad av at skip som kommer inn med varer, ikke får losset av varene fort nok, til å kunne losse på alle de israelske varene som skal utenlands.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart