Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ron Arad er død

Den israelske flynavigatøren Ron Arad er død, mener Tysklands tidligere etterretningssjef Bernd Schmidbauer. Uttalelsene kommer på en tysk dokumentarfilm som vises mandag kveld. Ron Arad kom i hendene på libanesisk milits etter at han skjøt seg ut i fallskjerm i 1986. Israel har hele tiden prøvd å få Arad utlevert, og nektet å gi ham status som død på grunn av manglende beviser. – Det eneste spørsmålet som gjenstår, er om han døde av en sykdom, fra en skade etter flykrasjet eller om han ble drept. Men at han er død, det er klart, sier Schmidbauer. Han har spilt en sentral rolle i forhandlinger om fanger mellom Hizbollah og Israel i to tiår. – Sannsynligheten for at Ron Arad lever er større enn for at han er død, konkluderte en israelsk rapport så sent som i september 2003.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart