Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

39 prosent kan gå konkurs

I følge en ny undersøkelse offentliggjort av Business Data Israel (BDI) onsdag, står 39 prosent av de israelske bedriftene på Gaza-stripen i fare for å gå konkurs. I sammenlikning viser undersøkelsen at kun 16,1 prosent av firmaene i Israel, Gaza-stripen og Vestbredden til sammen er i fare for å gå konkurs. Bedrifter i Gush Katif skal være aller mest utsatt, hevder BDI. BDIs indikatorundersøkelser for bedriftenes helse, viser at tilstanden i næringslivet har hatt en rolig fremgang siden enden av 2003, men at det fortsatt er en lang vei å gå siden det er dobbelt så mange bedrifter som befinner seg i en utsatt posisjon økonomisk, enn hva som regnes som sunt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart