Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Politisk uro kan påvirke økonomien

Guvernør i Den Israelske Bank, David Klein, sier han forventer konflikten mellom finansminister Benjamin Netanyahu og statsminister Ariel Sharon snart tar slutt, men nevnte også mulighetene for at budsjettforhandlingene kan bli utsatt på grunn konflikten. – Hvis det er spørsmålstegn rundt regjeringens evne til å styre økonomien, så vil markedet svare, fortalte Klein på Ma’ariv i Tel Aviv tirsdag. På tross av sin optimisme bad han regjeringen om å fjerne grunnlaget for alle bekymringer, for ikke å sette stabiliteten og veksten i fare. – Markedet vårt er sofistikert nok til å reagere på problemer. Så langt har de ikke gjort det, men trusselen er likevel ikke fjernet, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart