Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skiller PLO og PA

I Yasser Arafats sykefravær er den palestinske toppledelsen i Ramallah i praksis i ferd med å gjennomføre en strukturreform som det internasjonale samfunn har krevd de siste årene. Mahmoud Abbas og statsminister Ahmed Qureia er blitt enige om en arbeidsdeling som innebærer et skille mellom PLO og de palestinske selvstyremyndighetene. Abbas tar Arafats rolle i alle PLO- og Fatah-sammenhenger, mens Qureia tar seg av det daglige driftsansvaret for selvstyremyndighetene, inkludert regjering og sikkerhetsorganisasjoner. Yasser Arafat har hele tiden hatt et overordnet ansvar for både sine egne politiske grupperinger i Fatah og PLO, samt full kontroll over selvstyremyndighetene. Inntil Arafats helsetilstand er helt klarlagt, ser det ut til at den nye palestinske ledelsen ikke vil gjøre noen betydningsfulle avgjørelser eller utnevnelser.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart