Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Trekker sin trussel om å forlate regjeringen

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Utdanningsminister Limor Livnat har tatt tilbake sin trussel om å trekke seg fra regjeringen. Like etter avstemningen om adskillelsesplanen tirsdag, gikk Livnat sammen med Benjamin Netanyahu om å kreve folkeavstemning. Fire Likud-ministre gav statsminister Ariel Sharon en 14 dagers frist på å avgjøre en folkeavstemning. Dan Naveh og Yisrael Katz, som også var blant opprørerne, vil nå inngå et kompromiss med Sharon. Netanyahu står fast på sitt ultimatum. En undersøkelse blant representantene i Knesset, viser at et flertall på 66 av 120 går imot en folkeavstemning. Statsminister Ariel Sharon mener avgjørelsene i regjeringen og nasjonalforsamlingen er tilstrekkelig for å gjennomføre adskillelsesplanen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart