Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Trekker sin trussel om å forlate regjeringen

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Utdanningsminister Limor Livnat har tatt tilbake sin trussel om å trekke seg fra regjeringen. Like etter avstemningen om adskillelsesplanen tirsdag, gikk Livnat sammen med Benjamin Netanyahu om å kreve folkeavstemning. Fire Likud-ministre gav statsminister Ariel Sharon en 14 dagers frist på å avgjøre en folkeavstemning. Dan Naveh og Yisrael Katz, som også var blant opprørerne, vil nå inngå et kompromiss med Sharon. Netanyahu står fast på sitt ultimatum. En undersøkelse blant representantene i Knesset, viser at et flertall på 66 av 120 går imot en folkeavstemning. Statsminister Ariel Sharon mener avgjørelsene i regjeringen og nasjonalforsamlingen er tilstrekkelig for å gjennomføre adskillelsesplanen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart