Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fremgang for Arafat

Helsetilstanden til Yasser Arafat skal være bedre. Søndag møtte han en del av de palestinske tjenestemennene som har fulgt ham på reisen til Paris. Inntil søndag skal kun hans mest betrodde medarbeidere ha fått møte den alvorlig syke palestinske lederen. Arafat gjennomførte også en samtale med den palestinske finansministeren Salam Fayad, som fortsatt er i Ramallah. – Telefonsamtalen er et klart bevis på at Arafat er fullt klar over hva som skjer rundt ham, sa Fayad. En nær medarbeider av Arafat har fortalt nyhetsbyrået AP at formannen tilbrakte mesteparten av fredagen i søvne. De gangene han var våken, skal han ha vært for svak til å stå på beina og måtte bli satt i en rullestol, forteller den anonyme medarbeideren. Arafat har spydd de gangene han har spist og skal i tillegg ha diaré, heter det. Fra tid til annen skal Arafat ha virket forvirret og har ikke gjenkjent enkelte av de besøkende, legger han til. Tirsdag eller onsdag er det ventet svar på de medisinske undersøkelser som kan gi en mer presis diagnose på Yasser Arafats sykdom.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart