Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Går videre med eller uten Yasser Arafat

I Israel har Arafats sykdom skapt ny debatt om adskillelsesplanen, som ble vedtatt av Knesset tirsdag i forrige uke. Den ensidige tilbaketrekningen fra Gaza-stripen bygger på erfaringen av at det ikke finnes noen partner for fred i den palestinske toppledelsen. Noen tror situasjonen vil bli annerledes den dagen Yasser Arafat ikke lenger sitter med makten. Statsminister Ariel Sharon mener adskillelsesplanen er uavhengig av Arafat. Helt til et nytt palestinsk lederskap oppstår, som alvorlig bekjemper terror og ødelegger terrorens infrastruktur, vil det ikke bli noen endring i Israels diplomatiske agenda, sa Sharon. Palestinerne er forpliktet til å bekjempe terror etter det internasjonale veikartet for fred i Midtøsten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart