Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tror på 3,2 prosent vekst i 2005

Finansdepartementet forutser en vekst i økonomien på 3,8 prosent i 2005, i følge tall offentliggjort i forrige. Fullt så optimistiske var ikke Den Israelske Bank (DIB) da de la frem sine tall i dag, som antyder at veksten blir 3,2 prosent, altså 0,6 prosentpoeng lavere enn departementets beregninger. DIB tror bruttonasjonalproduktet (BNP) vil øke med 1,5 prosent per innbygger, mot finansdepartementets 2,2 prosent. Likeledes tror de at det private forbruket vil øke med 3,6 prosent og at levestandarden (privat forbruk per innbygger) vil øke med 1,9 prosent. Når det gjelder arbeidsledigheten, har banken og departementet de samme forhåpningene. Begge mener at den vil synke til ti prosent, fra 10,7 prosent i 2004. Skjer dette blir det første gangen ledigheten går tilbake på årsbasis siden intifadaens utbrudd i 2000, skriver Globes Online.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart