Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bushs seier er også Sharons seier

– Den "gjensidige beundringen" mellom Ariel Sharon og George W. Bush kan nå fortsette i en ny periode, skriver redaktør i Jerusalem Post, David Horovitz, i en analyse. Han tror Ariel Sharon og hans medarbeidere danset, "i statsministerens tilfelle var det nok bare billedlig talt", da valgresultatene i Florida og Ohio pekte Bushs vei. Hele Israel er nå spente på hvordan George W. Bush vil opptre mot landet i sin siste presidentperiode. Da statsminister Tony Blair sendte sin gratulasjonshilsen til Bush, pekte han fredsarbeidet mellom Israel og palestinerne ut som "den viktigste politiske utfordringen i verden i dag". President George W. Bush nevnte ikke Israel eller Midtøsten-konflikten i sin seierstale. – Både Bush og Sharon støtter dannelsen av en palestinsk stat i prinsippet, skriver Horovitz. Begge stiller en ufravikelig betingelse som palestinerne foreløpig har vært langt borte fra – nemlig at et nytt lederskap vokser frem som avviser og motarbeider terrorisme.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart