Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Arafat er ikke død

Helt siden Yasser Arafat ble alvorlig syk for en uke siden, har det hele tiden kommet motstridende meldinger om hans helsetilstand. Informasjonskaoset nådde et klimaks torsdag ettermiddag, da en fransk avis, Radio Monte-Carlo og statsministeren i Luxemburg alle meldte at Yasser Arafat var død eller "klinisk død". Senere på kvelden trakk statsministeren i Luxemburg uttalelsene tilbake. "Det var en misforståelse", sa Jean-Claude Junckers talsmann. Den israelske tv-kanalen Channel 2 skal via IDF ha fått melding fra "en svært troverdig kilde" at Yasser Arafat døde på sykehuset i Paris omkring kl. 16.30 norsk tid. På en pressekonferanse kl. 17.30 opplyste Percy militærsykehus at Arafat ikke var død, men at hans helsesituasjon har blitt "mer komplisert". Onsdag ble Yasser Arafat overført til en intensivavdeling. Torsdag kveld skal han ha kjempet for sitt liv. Palestinske kilder betegner situasjonen som "ekstremt kritisk". Fransk tv siterer en lege ved sykehuset, som sier Arafat får pustehjelp i respirator. – Arafat har ingen sjanse til å komme ut av koma, sier den anonyme legen. Fredag morgen slår Jerusalem Post fortsatt opp som hovedoppslag på sin nettside: "Rapporter: Arafat er klinisk død".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart