Ledighetspolitikken er en fiasko

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Regjeringen har ikke klart å takle problemene rundt arbeidsledigheten, grunnet deres usosiale økonomipolitikk, sier Industri-, Handels- og Arbeidsminister Ehud Olmert torsdag. I et intervju med Jerusalem Post på sitt kontor i Jerusalem, sier Olmert, som også er leder for Arbeidsformidlingen, at ledigheten neppe vil synke i 2004 og gjennom mesteparten av 2005. – Et av mine viktigste poeng i kritikken av regjeringens økonomiske politikk er nettopp sysselsettingen, argumenterer Olmert. Ministeren kritiserer en av sine største rivaler, finansminister Benjamin Netanyahu, for å være for motvillig i forhold til å gi økonomisk støtte inn i næringslivet for å oppmuntre til vekst. – Denne regjeringens politikk om å ikke blande seg i jobbmarkedet finnes ikke i noe annet land i verden […] Alle bruker statlige virkemidler for å skape arbeidsplasser, fortsetter han. Han kritiserer også Netanyahu for ikke å ha senket skattene nok. – Vi gjennomførte ingen dramatiske skattekutt. Det vi gjennomførte er småtteri, sier Olmert kritisk.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart