Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ledighetspolitikken er en fiasko

Regjeringen har ikke klart å takle problemene rundt arbeidsledigheten, grunnet deres usosiale økonomipolitikk, sier Industri-, Handels- og Arbeidsminister Ehud Olmert torsdag. I et intervju med Jerusalem Post på sitt kontor i Jerusalem, sier Olmert, som også er leder for Arbeidsformidlingen, at ledigheten neppe vil synke i 2004 og gjennom mesteparten av 2005. – Et av mine viktigste poeng i kritikken av regjeringens økonomiske politikk er nettopp sysselsettingen, argumenterer Olmert. Ministeren kritiserer en av sine største rivaler, finansminister Benjamin Netanyahu, for å være for motvillig i forhold til å gi økonomisk støtte inn i næringslivet for å oppmuntre til vekst. – Denne regjeringens politikk om å ikke blande seg i jobbmarkedet finnes ikke i noe annet land i verden […] Alle bruker statlige virkemidler for å skape arbeidsplasser, fortsetter han. Han kritiserer også Netanyahu for ikke å ha senket skattene nok. – Vi gjennomførte ingen dramatiske skattekutt. Det vi gjennomførte er småtteri, sier Olmert kritisk.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart