Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Legger frem rekordresultat for tredje kvartal

Teva Pharmaceutical Industries AS ble stiftet i 1935, og er et av de ledende produsenter av generiske medisiner. Det er det største selskapet i Israel og ingen eksporterer større verdier enn dem. Det finnes heller ingen bedrifter i Israel som har høyere markedsverdi enn Teva. Regnskapet for tredje kvartal 2004, som ble lagt frem torsdag, er det beste aksjeselskapet noensinne har presentert, melder Jerusalem Post. Inntektene i tredje kvartal økte med 61 prosent fra andre kvartal til 252 millioner dollar (rundt 1,764 milliarder kroner), noe som blir 38 cent per aksje. Dermed slår de analytikernes gjennomsnittsprognose på 35 cent per aksje. Selskapets aksjer økte 1,6 prosent til 110,80 shekel per aksje (ca 166,20 kroner) på Tel Aviv-børsen (TASE) som følge av de gode resultatene, men sank likevel 0,8 prosent til 23,94 dollar (ca 167,50 kroner) på New York-børsen i morgentimene. Teva oppjusterer nå sine forventninger for omsetningen på årsbasis fra 4,5 milliarder dollar opp til 4,7 milliarder dollar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart