Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Drakamp om gravsted

Utfallet av kampen om gravstedet til Yasser Arafat kan være et signal om hvordan det nye palestinske lederskapet vil kunne samarbeide med Israel i fremtiden, skriver Jerusalem Post. Dersom Israel er generøse og tillater begravelse i Jerusalem, vil det kunne bygge opp tillit som er ødelagt i de siste fire år med kamper, sier palestinere. Israel frykter en slik aksept vil styrke de palestinske kravene om å gjøre de arabiske delene av byen til sin fremtidige hovedstad. Fredag kveld meldte CNN at franske, israelske og palestinske representanter forhandlet om gravsted og avvikling av begravelse for Arafat. I følge CNN skal den arabiske bydelen Abu Dis, i utkanten av Jerusalem, være det mest sannsynlige gravstedet. Stormuftien av Jerusalem, Ikrimah Sabri, sier Arafat ønsket å bli begravd på Tempelplassen. Etter islamsk regler, er man nødt til å følge Arafats vilje, sa stormuftien fredag. Statsminister Ariel Sharon har kategorisk avvist en begravelse i Jerusalem. Deler av Abu Dis ligger utenfor bygrensen til Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart