Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iranske eksperter deltok i «aggresjon» mot Israel

Et ubemannet fly krysset denne uken inn i Israel fra Libanon. Dronen bar tilsynelatende kamera som er i stand til å overføre bilder mens den relativt lille flymaskinen er i luften. Iranske eksperter tilknyttet revolusjonsgarden støttet Hizbollah i utsendingen av dronen, skriver Ha’aretz. Militæranalytikeren Ze’ev Schiff er krystallklar: – Den iranske aktiviteten kan bli sett på som en ren aggresjon mot Israel. Iran har i lang tid støttet palestinske terrorgrupper med penger og våpen. – Libanon kan heller ikke vaske sine hender og late som om de er uskyldige i denne affæren, skriver Schiff. Den libanesiske regjering er direkte ansvarlig for aggresjonen, fordi den kom fra libanesisk territorium. Iran skal ha levert flere droner og nye raketter til Hizbollah, på betingelse av at terrorgruppen samordner bruken av våpensystemene med Tehran. Den siste tiden har Hizbollah-lederen sjeik Hassan Nasrallah skrytt av organisasjonens evne til å stanse Israel i luften. – Det er fornuftig å anta at Hizbollah har fått bakke-til-luft raketter fra enten Syria eller Iran, skriver Schiff. Drone-hendelsen denne uken overrasket det israelske luftforsvaret. – Israel bør la Hizbollah og Libanon betale for slike overtredelser, mener Schiff.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart