Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Drepte mann som svømte i ulovlig farvann utenfor Gaza

En israelsk marinebåt oppdaget tirsdag kveld en mann som svømte i ulovlig farvann utenfor bosetningen Dugit på Gaza-stripen. IDF tror mannen var en militant palestiner. Etter at soldatene skjøt varselskudd, og den militante svømmeren ikke overgav seg, ble han skutt og drept, melder Ha’aretz. Tidligere i år prøvde to militante palestinere å infiltrere en jødisk bosetning fra sjøsiden. Konfrontasjonene mellom miltante palestinere og israelske styrker fortsetter daglig flere steder på Vestbredden og Gaza-stripen. Tirsdag ettermiddag skjøt palestinsk milits en Kassam-rakett inn i Negev-ørkenen. Tirsdag morgen ble en israelsk bosetning sør på Gaza-stripen beskutt med to granater. Et hus ble betydelig skadet i angrepet. Også nord på Gaza-stripen ble det skutt granater inn mot israelske boligområder. Den ene granaten landet nær et hus, den andre nær en barnehage.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart