Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skifter navn til ære for Yasser Arafat

Den væpnede fløyen av Fatah, Al Aksa Martyrbrigade, skifter navn til "Brigadene til martyr Yasser Arafat". Terrorgruppen som hele tiden har vært tilknyttet Yasser Arafats Fatah-bevegelse, tar nå sin store leder og beskytters navn. Et eksempel: I vårhalvåret 2002 tok Yasser Arafats Fatah-organisasjon på seg ansvaret for 40 prosent av angrepene mot israelske mål. I samme periode stod Hamas for 28 prosent av angrepene. Unge aktivister i Fatah protesterte torsdag mot den nye palestinske toppledelsen i Ramallah. – Vi aksepterer ikke de nye lederne, fordi de er støttet av Israel og USA, sier Amjad Shuman (29) til Jerusalem Post. Ethvert forsøk på å avvæpne "Brigadene til martyr Yasser Arafat" vil bety en væpnet konfrontasjon med de palestinske sikkerhetsstyrkene, varsler terrorgruppen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart