Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Yasser Arafat gravlagt

Det hersket kaotiske tilstander rundt Mukata-bygningen i Ramallah fredag ettermiddag, da kisten med Yasser Arafat ankom. En stor menneskemasse samlet seg rundt helikopteret, og gjorde det vanskelig for de palestinske lederne å komme ut. Palestinske politimenn og væpnede, maskerte menn skjøt i luften for å spre menneskemassene. Ni palestinere skal ha blitt skadet i tumultene, opplyser Saeb Erekat. I følge Ha’aretz skal 30 mennesker ha fått medisinsk behandling i etterkant av opplevelsen. To palestinere skal ha blitt lettere skadet av beskytningen. Jord fra Aksa-moskéen i Jerusalem ble plassert på kisten som en symbolsk handling. Arafat ønsket egentlig å bli begravd på Tempelhøyden, men det var det helt uaktuelt for den israelske regjering å godta. Arafats kone og datter var ikke inne i gravkammerset da PLO-lederen fikk lest den siste muslimske velsignelsen fra Koranen. Offentlige representanter fra nesten 60 land deltok i militærparaden for Yasser Arafat i Kairo fredag formiddag. Tre israelsk-arabiske Knesset-representanter deltok i seremonien. I følge Ha’aretz skal de ha samtalt med Syrias diktator Bashar Assad. PLO-leder Mahmoud Abbas og Fatah-leder Farouk Kaddoumi mottok de offisielle gjestene i kondolanseteltet. Statsledere fra Algerie, Egypt, Indonesia, Jordan, Libanon, Sør-Afrika, Syria og Jemen deltok. (CM, 12.11.04 KVELD)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart