Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Yasser Arafat gravlagt

Det hersket kaotiske tilstander rundt Mukata-bygningen i Ramallah fredag ettermiddag, da kisten med Yasser Arafat ankom. En stor menneskemasse samlet seg rundt helikopteret, og gjorde det vanskelig for de palestinske lederne å komme ut. Palestinske politimenn og væpnede, maskerte menn skjøt i luften for å spre menneskemassene. Ni palestinere skal ha blitt skadet i tumultene, opplyser Saeb Erekat. I følge Ha’aretz skal 30 mennesker ha fått medisinsk behandling i etterkant av opplevelsen. To palestinere skal ha blitt lettere skadet av beskytningen. Jord fra Aksa-moskéen i Jerusalem ble plassert på kisten som en symbolsk handling. Arafat ønsket egentlig å bli begravd på Tempelhøyden, men det var det helt uaktuelt for den israelske regjering å godta. Arafats kone og datter var ikke inne i gravkammerset da PLO-lederen fikk lest den siste muslimske velsignelsen fra Koranen. Offentlige representanter fra nesten 60 land deltok i militærparaden for Yasser Arafat i Kairo fredag formiddag. Tre israelsk-arabiske Knesset-representanter deltok i seremonien. I følge Ha’aretz skal de ha samtalt med Syrias diktator Bashar Assad. PLO-leder Mahmoud Abbas og Fatah-leder Farouk Kaddoumi mottok de offisielle gjestene i kondolanseteltet. Statsledere fra Algerie, Egypt, Indonesia, Jordan, Libanon, Sør-Afrika, Syria og Jemen deltok. (CM, 12.11.04 KVELD)


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart