Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Valg innen 60 dager

– Vi vil gjennomføre presidentvalg innen 9. januar, lover statsminister Ahmed Qureia. Valgvinneren vil erstatte Yasser Arafat som formann for de palestinske selvstyremyndighetene. Siste valgperiode gikk ut i januar 2000, men Arafat fortsatte å regjere uten noe demokratisk mandat. Flere palestinere uttrykker skepsis, og tror selvstyremyndighetene ikke vil være i stand til å gjennomføre valg innen tidsfristen, skriver Jerusalem Post. Palestinerne stiller også krav til Israel i forbindelse med valget. Israelske styrker må trekke seg tilbake til stillingene de hadde før september 2000, dersom valgene skal bli "frie og demokratiske", mener palestinerne. Ordføreren i palestinernes lovgivende forsamling, Rouhi Fattouh, fungerer nå som midlertidig formann. Torsdag ble Faoruk Kaddoumi valgt som formann for Fatahs sentralkomité og leder av Fatah-bevegelsen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart