Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vil la palestinere i Jerusalem delta i PA-valg

Arabiske innbyggere i Øst-Jerusalem kan få delta i valg på ny formann i de palestinske selvstyremyndighetene, dersom Israel bøyer av for amerikansk press. USA ber også Israel om å trekke seg delvis tilbake fra palestinske byer i forbindelse med valget. Det er ikke aktuelt for Israel å gjennomføre en tilbaketrekning av militære styrker helt tilbake til stillingene før intifadaen startet i september 2000. Visestatsminister Ehud Olmert utelukker ikke at noen innbyggere i Øst-Jerusalem kan få lov til å delta i valget. Det gjelder kun områder som Olmert i fremtiden ser for seg vil inngå i en palestinsk stat. – Områder som man forventer vil forbli under israelsk kontroll i en fremtidig fredsavtale, vil ikke få delta i valget, sier Olmert. Utenriksminister Silvan Shalom går imot sin Likud-kollega. – Dersom noen arabere i Øst-Jerusalem skal delta vil det skape problemer, siler Shalom.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart