Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bekrefter at raketter ble skutt mot Israel

To Katyusha-raketter ble mandag skutt fra libanesisk territorium mot Israel. Den ene raketten landet i Middelhavet, den andre i nærheten av grensebyen Shlomi. Israel har sendt en offisiell klage på angrepet til FNs hovedkvarter i New York. – Hizbollah kan ikke i lengden fortsette å angripe Israel uten at Israel svarer, sa en høyt rangert offiser til Ha’aretz mandag kveld. Israelske sikkerhetsstyrker antyder at palestinske flyktninger i Libanon, støttet av Hizbollah, kan stå bak utskytningen av Katyusha-rakettene. – Vi har ingenting å gjøre med rakettangrepet. Når vi gjennomfører et angrep, pleier vi å sende ut en melding hvor vi påtar oss ansvaret, sier en talsmann for Hizbollah. Raketter mot sivile mål i Vest-Galilea stanset stort sett etter at Israel trakk seg tilbake fra Libanon i mai 2000.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart